Τρίτη 13 Μαΐου 2014



ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΥΛΩΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ¨ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ¨ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΙΑΠΗ.
Συνδημότισσες και συνδημότες,
   Το πελατειακό κράτος που όλοι βιώσαμε ως μοντέλο διακυβέρνησης της  χώρας τα τελευταία σαράντα χρόνια, καταρρέει μέρα με τη μέρα .Μαζί του καταρρέει και η μικρογραφία του, το πανομοιότυπο μοντέλο διοίκησης  των Ο.Τ.Α.
   Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν είναι: Με τι θα αντικατασταθεί; Με μια μετάλλαξη του ίδιου σε πρόσωπα και  νοοτροπίες ή με κάτι εντελώς νέο; Αυτό είναι, κατά την άποψή μου, το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών της επόμενης Κυριακής.
    Συμμετέχοντας, μαζί με πολλούς άλλους που εκτιμώ ιδιαίτερα, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ¨ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ¨ με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Λιάπη, είμαι σίγουρος ότι δημιουργούμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα που σκοπό έχει την ανασυγκρότηση της τοπικής κοινωνίας σε οικονομικό, πολιτιστικό και πολιτικό επίπεδο.
   Για να περάσουμε απ την εποχή της πολιτικής των πολιτικών, στην εποχή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Θύμιος Μυλωνίδης γεννήθηκε πριν 49 χρόνια στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Φεύγοντας για σπουδές στα Ιωάννινα, ανέπτυξε κοινωνική δράση και υπηρέτησε σε θέσεις προσφοράς και ευθύνης:
-Αντιπρόεδρος του Συλ. Φοιτητών της Ζ.Π.Α.Ι ΩΑΝΝΊΝΩΝ
-Πρόεδρος του 6ου Σ. Συμβουλίου και εκπρόσωπός του στο Δ.Σ του Δήμου Ιωαννιτών.
-Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στη Ν.Ε.Λ.Ε Ιωαννίνων
-Γ.Γ του Εμποροβιομηχανικού και Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητήριου Ιωαννίνων
-Πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Ηπείρου(Κ.Ε.Τ.Α),με αντικείμενο τη διάχυση των Ευρωπαϊκών Προγρ/των, την οργάνωση εμπορικών αποστολών σε χώρες της Ε.Ε, ημερίδων και workshops με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη.
-Σήμερα υπηρετεί ως Δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Παλιαμπέλων και είναι Πρόεδρος του Σύλλογου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου